Zondag 12 november: Groene Viering met koor “In Between”

Zondag 12 november hebben we opnieuw een Groene Viering.

Dat wordt de tweede sinds we het bordje ‘Groene Kerk’ naast de deur hebben hangen. In deze viering zal het koor ‘In Between’ komen zingen onder leiding van Myra van der Jagt, met Erik Onnink achter de vleugel. We horen liederen uit het eerder uitgevoerde repertoir ‘natuur en spiritualiteit’. Daarmee sluit het koor aan bij het thema van deze viering: ‘schoonheid van de schepping’. Beleving van schoonheid is een belangrijke waarde in ons leven en het helpt ons moed te houden in een wereld waar zoveel moois voor mens en dier verloren gaat.  Veel Emmaüsgangers hebben een natuurfoto ingeleverd met een  landschap, een dier, een bloem, een wolkenlucht. Alle beelden komen in een filmpje voorbij. Natuurlijk is er ook een overdenking. Zo wordt deze viering een mix van ons bezinnen en samen genieten. De voorbereiding is verzorgd door Afien Faas, Annie Benjamin en Hans Dekker.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.