Uitgelicht bericht

Vrijwilligers gezocht!

Naast onze vast voorganger en de beheerder draait Emmaüs voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Op dit moment zijn er een aantal taken onbemenst en staan er een aantal mensen… Lees verder »

Uitgelicht bericht

Iets nodig? Laat het weten!

In deze tijden van vrijwillige of verplichte zelf-isolatie kan het soms best moeilijk zijn. Heeft u hulp nodig bij boodschappen of iets anders? Of zou u het gewoon fijn vinden… Lees verder »

Goed Nieuws!

Vanaf komende zondag is de 1,5 meter vervallen. Dat betekent voor ons dat we de kerk weer terugbrengen in de oorspronkelijke opstelling. En wat heel fijn is:  reserveren is niet… Lees verder »

Startzondag 12 september

Volgende week zouden we de startzondag eigenlijk in de kerk vieren met een uitgebreid programma en verschillende workshops en ontmoetingen en zo, maar toen we het organiseerden waren we er… Lees verder »

Acties Amnesty International augustus

Toelichting augustus 2021 Egypte: 18 maanden cel voor onzinnige aanklachtenDe Egyptische veiligheidsdienst arresteerde mensenrechtenactiviste Sanaa Seif op 23 juni 2020 bij het kantoor van de openbaar aanklager in Caïro. Ze… Lees verder »

Actie voedselbank succesvol!

Op de woensdagavonden van de afgelopen maanden mei en juni zijn levensmiddelen ingezameld voor de Voedselbank Ede. Dit is weer een groot succes geworden! Leden van Emmaüs en van Kleopas… Lees verder »

Huiskamergesprekken

Zie Emmaüsnieuws ( https://emmaus-ede.nl/wp/wp-content/uploads/2021/05/20210523-En-252-A5.pdf ) voor meer info – je kunt je opgeven via jpcprenger@gmail.com of 0613848477 maar er zullen vanaf a.s. zondag ook inschrijflijsten in de kerk liggen.