30 juni Regenboogviering

Zondag 30 juni wordt in Kerkelijk Centrum Emmaüs te Ede de jaarlijkse Regenboogviering gehouden. Dit jaar met medewerking van een aantal studenten van de LHBT-gemeenschap van de Christelijke Hogeschool Ede. … Lees verder »

20 juli Thomasviering

Wat is een Thomasviering? Deze oecumenische vorm van vieren is ontstaan in Helsinki (Finland). In het spoor van de discipel Thomas,die misschien ten onrechte, de ongelovige genoemd wordt, gaan we… Lees verder »

Emmaüs 2019-2015

In de CoRa-vergadering van 6 mei is uitgebreid gesproken over de richting van Emmaüs in de komende jaren. Dit proces bouwt voort op de diverse gemeenteavonden en bezinningen die we… Lees verder »

14 juni Spelletjesavond voor Zambia

Voor het Zambia project gaan wij een spelletjesavond organiseren.Iedereen, jong en oud is welkom.Voor deze spelletjesavond heeft Leanne een escaperoom georganiseerd en onder het genot van een drankje en hapje… Lees verder »

Zambia blog #1

Volgend jaar gaan we met een aantal jongeren en begeleiders naar Zambia. Wij vertrekken daarheen om een bijdrage te leveren aan een aantal Kerk in Actie projecten die te maken… Lees verder »