Uitgelicht bericht

Vrijwilligers gezocht!

Naast onze vast voorganger en de beheerder draait Emmaüs voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Op dit moment zijn er een aantal taken onbemenst en staan er een aantal mensen… Lees verder »

Uitgelicht bericht

Iets nodig? Laat het weten!

In deze tijden van vrijwillige of verplichte zelf-isolatie kan het soms best moeilijk zijn. Heeft u hulp nodig bij boodschappen of iets anders? Of zou u het gewoon fijn vinden… Lees verder »

Huiskamergesprekken

Zie Emmaüsnieuws ( https://emmaus-ede.nl/wp/wp-content/uploads/2021/05/20210523-En-252-A5.pdf ) voor meer info – je kunt je opgeven via jpcprenger@gmail.com of 0613848477 maar er zullen vanaf a.s. zondag ook inschrijflijsten in de kerk liggen.

Acties Amnesty International juni

Algerije: laat journalist Rabah Kareche onmiddellijk vrijJournalist Rabah Kareche uit Algerije publiceerde op 18 april een artikel over de achterstelling van de Toeareg-bevolking in het zuiden van zijn land. De… Lees verder »

Protocol bezoekers Vieringen

Op dit moment zijn de vieringen in Emmaüs toegankelijk voor maximaal 30 bezoekers. Voor het protocol zoals wij dat hanteren: lees hier meer

Bijwonen vieringen – reserveren!

Met ingang van 23 mei (Pinksteren) mogen we weer 60 mensen toelaten bij de vieringen. U moet hiervoor wel een plekje reserveren. Dat kan via https://emmaus-ede.nl/reserveren-voor-een-dienst/

Ede viert Fitrfeest

Zoals u misschien al gehoord heeft viert Ede volgende week het Fitrfeest (ramadan- of ontbijtfeest). Vorig jaar hebben we rond de Kerst “Ede viert Kerst” gevierd om de moslims kennis… Lees verder »

Actie voedselbank

Zoals u of jij wellicht weet, zamelen we samen met de Kleopas gemeente boodschappen in voor de voedselbank.  Ook nu is er een grote behoefte aan levensmiddelen. De actie wordt… Lees verder »

Onderweg naar Pasen 31 maart

Iedereen is van harte welkom! Duurt ongeveer 3 kwartier – en we praten over wat Pasen voor jou betekent, n.a.v. de schriftlezing voor zondag: Johannes 20: 1-18   Topic: Onderweg… Lees verder »

Passiedienst 2021 in Ede

INLEIDING De afgelopen jaren heeft de Raad van Kerken Ede, samen met een aantal andere bij de RvK aangesloten kerken, een Passie in Ede georganiseerd. Centraal staat daarbij het lijdensverhaal… Lees verder »