Uitgelicht bericht

Vrijwilligers gezocht!

Naast onze vast voorganger en de beheerder draait Emmaüs voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Op dit moment zijn er een aantal taken onbemenst en staan er een aantal mensen… Lees verder »

Uitgelicht bericht

Iets nodig? Laat het weten!

In deze tijden van vrijwillige of verplichte zelf-isolatie kan het soms best moeilijk zijn. Heeft u hulp nodig bij boodschappen of iets anders? Of zou u het gewoon fijn vinden… Lees verder »

Actie Kerkbalans 2021

Op 16 januari start de Actie Kerkbalans. Vanaf maandag 18 januari kunt u een vrijwilliger van uw kerk aan de deur verwachten met de bekende Kerkbalansenvelop. Een aantal dagen later… Lees verder »

Vieringen alleen online

Vanwege de aangescherpte maatregelen regen het coronavirus kunnen de zondagse vieringen op dit moment alleen online worden gevolgd via kerkdienstgemist.nl (klik op deze link). Dat kan ‘live’ op de reguliere… Lees verder »

Heeft u de Adventsbode al gelezen?

De kinderen van de kindernevendienst hebben 4 weken lang een abonnement op De Adventbode.Deze wordt elke zondag doorgenomen met de gemeenteleden.Onze jonge reporters doen verslag van hun bevindingen gedurende de… Lees verder »

Amnesty schrijfactie december

Omdat de corona-maatregelen het ons onmogelijk maken in het kader van Write for Rights schrijftafels op diverse plaatsen in Ede te organiseren sturen wij je hierbij het materiaal digitaal.Dit jaar… Lees verder »

Schilderijen Advent

Heeft u de nieuwe schilderijen in de kerkzaal al kunnen zien? Mogelijk bent u alleen online aanwezig geweest… Download de bijlage bij dit bericht om alle werken van dichtbij zien… Lees verder »