Uitgelicht bericht

Iets nodig? Laat het weten!

In deze tijden van vrijwillige of verplichte zelf-isolatie kan het soms best moeilijk zijn. Heeft u hulp nodig bij boodschappen of iets anders? Of zou u het gewoon fijn vinden… Lees verder »

Actie Voedselbank Ede

Zoals u of jij wellicht weet, zamelen we samen met de Kleopas gemeente boodschappen in voor de voedselbank.  Ook nu is er een grote behoefte aan levensmiddelen. De actie wordt… Lees verder »

Rekeningnummer Revief

Afgelopen zondag is gecollecteerd voor de Stichting Revief. Echter het rekeningnummer van de stichting is niet correct weergegeven. Het juiste nummer is NL 27 RABO 0374 3003 56

Amnesty brieven oktober

Het is weer mogelijk om echte brieven, zo mogelijk handgeschreven, op te sturen naar de overheden die strijders voor mensenrechten in hun land gevangen houden. U kunt de brieven downloaden… Lees verder »

Nieuwe informatiegids online

De informatiegids is geactualiseerd. Omdat er geen grote verschillen zijn met die van vorig jaar, is deze alleen online beschikbaar. Hij is hier te downloaden.

Amnestybrieven augustus

Mededeling over de Amnesty brieven voor augustus 2020: De brieven aan de overheden betreffende gewetensbezwaarden, die Amnesty maandelijks verzorgt, zullen wegens vakantie in augustus mogelijk wat later dan gebruikelijk beschikbaar… Lees verder »