Paaskaarsen bestellen

      Geen reacties op Paaskaarsen bestellen

Jarenlang heeft Kick Meij de kaarsen voor Emmaüs verzorgd. Door zijn overlijden gaat ook het bestellen van
de huispaaskaarsen dit jaar anders.

Wat moet je doen?

Stuur uiterlijk 26 februari een mail naar Hannelies (hsmikkers@gmail.com) of een app naar 06-42397571 met het nummer van je keuze, dan ontvang je een digitaal betaalverzoek. Mensen die niet online bankieren, kunnen contant (graag gepast) betalen bij afhalen.

Wanneer afhalen?

In de kerk op maandag 29 maart tussen 9.00 en 12.00 uur of zaterdag 3 april na de paaswake rond 22 uur (je kunt dan je eigen kaars nog aansteken aan de nieuwe paaskaars). Mocht je beide momenten niet kunnen: de kaarsen blijven in de kerk liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.