Voorbeden doorgeven

      Geen reacties op Voorbeden doorgeven

Het is iedereen inmiddels wel bekend dat we nog maar een kleine CoRa hebben en naarstig op zoek zijn naar nieuwe meedenkers en – doeners. Tot die tijd betekent het dat we sommige dingen niet meer kunnen doen. Eén van die dingen is het doorgeven van de voorbeden. Dat werd altijd door Jan-willem gecoördineerd, maar nu dus niet meer.

Dat betekent dat je alleen nog voorbeden kunt doorgeven bij vieringen waarin Jan-Peter voorgaat: je kunt ze naar hem mailen (jpcprenger@gmail.com, maar dan wel graag vóór vrijdag) en whatsappen, dat kan tot vlak voor de voorbede tijdens de viering zelf, naar: 06-13848477.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.