Zoom bijeenkomst – Toekomst Vieren Hoe?

      Geen reacties op Zoom bijeenkomst – Toekomst Vieren Hoe?

Op woensdag 20 januari om 20.00 gaan we een bijeenkomst houden via ZOOM, want live kan nog niet helaas.

We willen aan jullie vragen hoe het met je gaat. En ook willen we ideeën verzamelen: hoe ziet de dienst er straks uit na Corona? Hoe vergaderen we straks weer? Hoe ontmoeten we elkaar? Hebben we van deze crisis nog iets geleerd voor ons contact en ontmoeten? Wat gaan we misschien anders doen straks? Vanuit de CoRa willen we van jullie thuis graag horen wat jullie denken over “Emmaus na Corona”.

Om deel te nemen heb je een computer met webcam en microfoon nodig. Komende dagen vind je op de website van Emmaus of via Facebook de Zoom-link om deel te nemen. (gewoon op klikken op de link en deelnemen om 20.00 uur op 20 januari).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.