Uitnodiging – Autobiografisch schrijven in de Advent tijd

Uitnodiging – Autobiografisch schrijven in de Advent tijd.

Schrijvenderwijs je voorbereiden op Kerst. Hou je van schrijven, doe je het vaak of wil je er wel eens mee kennismaken? Graag nodig ik je uit om mee te doen!

Vijf workshops in de Adventtijd, waarin we met een kleine groep mensen gaan schrijven. Geïnspireerd door verhalen (bijbel en andere bronnen), gedichten, liederen en tradities rondom Kerst en Advent gaan we al schrijvend op pad, om te ontdekken hoe onze eigen herinneringen en gebeurtenissen uit ons leven hiermee zijn verweven.

Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen! Je schrijft in alle rust een aantal korte teksten aan de hand van creatieve opdrachten rondom het thema van die ochtend. Na het schrijven delen we de verhalen door ze aan elkaar voor te lezen. Ieder verhaal doet ertoe, ieder heeft iets te vertellen. In gelijkwaardigheid en alle vrijheid, dus alleen als je dat wil.

De workshops zijn op donderdagmorgen 9.30 – 12.00 uur, in zaal 1, in Emmaüs.

23-11                   Kennismaking met elkaar en met autobiografisch schrijven, De Ster als richtingwijzer
30-11                   Op weg naar Bethlehem
7-12                     Onderweg: een engel op je pad
14-12                   Liederen en rituelen in de Adventtijd
21-12                   De ster straalt boven de stal

In de afgelopen jaren heb ik een opleiding gedaan als biografisch coach met als specialisatie ‘schrijven’. Vanuit deze ervaring is deze serie workshops ontwikkeld.

Je kunt je bij mij opgeven via onderstaand mailadres. Het aantal deelnemers  is beperkt: 6 tot max 8 personen. Het is een serie workshops met een opbouw. Daarom is het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn.

Willy van Leeuwen

Mail: wvlm@xs4all.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.