18 oktober, nieuwe activiteit op dinsdagochtend (2x per mnd)!

Ontmoetings-ochtend

As dinsdagochtend 18 oktober om 10.00 uur is het dan zo ver: de eerste ochtend van een nieuwe activiteit in Emmaus. Dit initiatief is ontstaan vanuit enthousiasme van inwoners van de Rietkampen.
De meest centrale plek hiervoor is Emmaus.

Het is de bedoeling dat we op 18 oktober en daarna 2x per maand op de dinsdagochtend met iedereen die daar zin in heeft samen komen in Emmaus.
Vanaf 10.00 uur staan koffie en thee klaar om aansluitend tot 12.00 uur met elkaar de ochtend door te brengen met datgene waar u op dat moment belangstelling voor heeft.

Het idee van ons, als initiatiefnemers, is dat we met elkaar een mooi programma maken waarbij we uitgenodigd worden tot dat wat op dat moment onze aandacht heeft. Dat kan variëren van een mooi gesprek, in beweging komen met ons lijf, ons hart en ons hoofd, spelen van  gezelschapsspellen, geïnspireerd worden door een actueel of minder actueel onderwerp en van gedachten wisselen over dat wat ons bezig houdt.
Kortom met elkaar met regelmaat een mooie ochtend beleven; nieuwe contacten maken of bestaande contacten verdiepen.|

Het worden dus ochtenden met elkaar en zeker in de afgelopen jaren hebben we ieder op onze eigen manier ervaren hoe “belangrijk samen en je niet allen voelen” is.

Wij gaan dinsdag de 18de graag met u in gesprek , zodat we van elkaar kunnen horen waar uw en onze ideeën liggen,. Zodat we er er met elkaar een mooie doorlopende dinsdag-ochtend-activiteit van kunnen maken, waar we telkens weer naar uit zien.

Wij vinden het fijn als u komt en u te kunnen ontmoeten.

Even voor de duidelijkheid: iedereen maar dan ook echt iedereen mag zich welkom weten.

Medewerkers Malkander
Anita Aben, Buurtzorg
Wimmie Denekamp, Emmaus

1 gedachte over “18 oktober, nieuwe activiteit op dinsdagochtend (2x per mnd)!

 1. Steven Berendsen

  Beste Annelies Bunschoten,
  Eind november verschijnt er een nieuw PGE-blad dat bij alle 2.500 PGE-adressen in de bus valt.
  Daarin komt een activiteitenpagina met een (beperkt) overzicht van activiteiten in de wijkkerken. Is het een idee om jullie Ontmoetings-ochtend daar in te vermelden? Volstaat de tekst op de website, of heb je een geschiktere versie?

  Groeten van Steven Berendsen
  Redacteur Compassie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.