8 oktober: Iona community organiseert een event: Psalmen Anders

Welkom op de publieksdag van de Iona community, met als thema zingen, Psalmen Anders?

Psalmen anders, aanvulling bij Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk, verschijnt augustus 2022. In de bijbel staan 150 psalmen, liederen over mensen en God, over van alles wat mensen overkomt en de emoties daarbij. Dichters en musici hebben in Psalmen anders onbekende psalmen tevoorschijn gehaald. Op verschillende manieren maakten ze er iets heel bijzonders van. Een flink aantal sluit goed aan bij de liederen van de Iona community. Daaruit zingen we ook op deze dag. Er is een aanvulling uitgekomen bij het Liedboek.

Emmaus als Groene Kerk werkgroep hoopt ook nog aandacht aan te besteden maar zo groots als deze dag kunnen we het niet aanpakken…

Voor meer informatie  Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.