20 september, Vredeswandeling

      Geen reacties op 20 september, Vredeswandeling

Samen op weg naar vrede

De Raad van Kerken Ede organiseert samen met Ede Viert en Bespreek het Samen in de komende vredesweek een vredeswandeling op dinsdag 20 september 2022. We starten  om 18.30 uur bij boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122,  6721 KE Bennekom.
In tweetallen gaan we op weg om van en met elkaar te leren over ‘praktijken van vrede’. Onderweg vertellen we elkaar over herinneringen aan wandelen, en aan ‘vrede’. Wat betekent ‘vrede’ voor je, wat doe je om ‘vrede’ te bewerkstelligen, op wat voor momenten ervaar je ‘vrede’?
En – niet te vergeten – ook op welke momenten het ondanks allerlei inspanningen niet lukt om vreedzaam samen te leven – in je gezin, op je werk, of met de buren.
Na de wandeling ontmoeten we elkaar in de koffiekamer van boerderij Hoekelum. We praten na over onze ervaringen. Ook wordt dan de vrEDEsprijs uitgereikt aan een vrijwilliger of een organisatie uit Ede die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Vrede in Ede. Deze keer gaat de vrEDEsprijs naar CVVEde.

Nadere informatie:
Erna Hulstein (wimenerna@hulstein.eu) en/of Ifakat Erdem (ifakaterdem72@gmail.com)

Graag vooraf aanmelden bij: Erna Hulstein (wimenerna@hulstein.eu)

Organisatie: Ina ter Avest, Erna Hulstein en Martijn Boerkamp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.