40-dagenkalender PGE en Emmaüs

      Geen reacties op 40-dagenkalender PGE en Emmaüs

40-dagenkalender PGE en Emmaüs

Bij elk lid van de PGE en Emmaüs is een 40-dagenkalender in de brievenbus gevallen of hij wordt binnenkort bezorgd….

 

Vele mensen hebben een bijdrage geleverd en hierdoor is het een prachtig geheel geworden. De kalender is bedoeld om in de 40-dagentijd thuis even stil te staan, alleen of met anderen. Voor de kunstliefhebber is er iets in te vinden, voor de muziekliefhebber en voor de doener of het kind. We zijn benieuwd naar datgene dat u raakt.

En wij vragen u dan ook uw waardering voor dit eigengemaakte initiatief om te zetten in een financiële bijdrage waarvan u vindt dat deze kalender het waard is. Op deze manier weten wij ook of wij volgend jaar weer een 40-dagen kalender kunnen maken. Die financiële bijdrage mag u overmaken naar NL11 INGB 0000 8675 84 t.n.v. Protestantse Gemeente Ede o.v.v. bijdragen 40-dagenkalender 2022 (let op: in de kalender staat een verkeerd rekeningnummer!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.