Vrijdag 4 maart viering wereldgebedsdag

               

VIERING WERELDGEBEDSDAG  IN EDE: BIDDEN VOOR VREDE IN UKRAÏNE

De raad van kerken in Ede heeft besloten de eerder geplande dienst in het kader van deWereldgebedsdag 2022  te wijzigen en geheel te wijden aan het uitbreken  van de oorlog in Ukraïne om onze solidariteit te betuigen aan allen die daardoor getroffen zijn.We willen bidden voor de mensen daar en God vragen de vrede weer terug te brengen.

De viering van de Wereldgebedsdag 2022  zal plaats vinden op vrijdagavond  4 maart 2022, om 19.30 uur in de NGK Proosdijkerk, Veenderweg 163, 6713 AE Ede.

(Er zal i.t.t. een eerder bericht geen live stream uitzending plaats vinden)

Tijdens  deze oecumenische bijeenkomst, die georganiseerd wordt door de Edese Raad van Kerken, is de voorganger mevr. Sylvia von Kriegenbergh,  voorganger in de Zalige Titus Brandsma Parochie in Ede. Medewerkenden zijn leden van de werkgroep vieringen van de Raad van Kerken en de organist is Leen Walraven van de Proosdijkerk. De gemeentezang wordt ondersteund door Rendelien Verschoof.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in de kerk.

Albert Schol
Voorzitter RvK Ede
M 06-20531289

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.