Ramadangroet Raad van kerken

      Geen reacties op Ramadangroet Raad van kerken

Aan het bestuur en de leden van (Turkse en Marokkaanse moskee)

Het corona-virus heeft in Nederland en wereldwijd geleid tot onzekerheid en verslagenheid. Deze Ramadan zal voor u allen anders zijn dan andere jaren. Door de getroffen maatregelen kan er niet samen met familie en vrienden worden gevast, gebeden en gevierd. Wij hopen echter dat ondanks de fysieke afstand die wij tussen elkaar dienen te houden, eenieder zich verbonden voelt met elkaar en dat de vreugde van Ramadan ook dit jaar wordt gedeeld. We denken daarbij in het bijzonder aan hen die er alleen voor staan in deze moeilijke omstandigheden.

In het hele land ontstaan vanuit verschillende gemeenschappen initiatieven om naar elkaar om te zien en elkaar bij te staan. Wij danken iedereen die zich namens de moslimgemeenschap inzet om hierdoor de saamhorigheid te vergroten in deze crisis.

Wij wensen u een gezegende Ramadan toe. 

Namens de Raad van Kerken Ede, Erna Hulstein-Heinsdijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.