Vieringen in Emmaüs in tijden van Corona

De komende weken, tot en met 1e paasdag, zullen de vieringen helaas alleen via internet te volgen zijn en de Passie die dit jaar in de Ontmoetingskerk zou worden gehouden gaat helemaal niet door. De vieringen van Emmaüs worden dus wel opgenomen. Waar, dat is nog niet helemaal bekend: in de kerk of ergens op locatie, dat hangt af van de creativiteit en de mogelijkheden van de voorganger.. Bij de vieringen zijn maar een paar mensen nodig: zij zullen vroegtijdig gevraagd worden om hun medewerking. Om de vieringen te bekijken kun je naar onze eigen website gaan: www.emmaus-ede.nl en dan klikken op ‘Viering gemist’, dan klikken op www.kerkomroep.nl en als je dan naar beneden scrolt zie je de betreffende vieringen staan. Wachtwoord is niet nodig. Mocht je toch problemen hebben met het bekijken: neem contact op met Maarten van der Dussen, tel. 06 15903980 of Jan-willem Donkers, tel. 06 24734729. (Jan-willem kun je trouwens ook appen of bellen als je een ander probleem met je tablet of computer hebt..)

Dus ijs en weder dienende zijn er vieringen op:

Zondag 22 maart
Zondag 29 maart
Zondag 5 april
Witte Donderdag 9 april (19.30 uur)
Goede Vrijdag 10 april (19.30 uur)
Stille Zaterdag 11 april (22.00 uur)
Paaszondag 12 april (10.30 uur)

Natuurlijk zal het weer heel druk zijn op het internet, dus het kan zijn dat je niet meteen kunt kijken, maar probeer het anders wat later. En het zou heel leuk zijn als je iets van je zou laten horen als je gekeken hebt! Dat kan op de facebookpagina van Emmaüs, maar ook via een mailtje of appje.

En niet te vergeten: tijdens de vieringen zullen filmpjes vertoond worden van de diaconale doelen waarvoor we willen collecteren. Natuurlijk kan dit niet via de mandjes, maar er zal steeds een bankrekeningnummer in beeld gebracht worden waarop u uw gaven kunt overmaken.

Tot slot nog een vraag: ik zou het fijn vinden om voorbeden te ontvangen. Mail ze naar jpcprenger@gmail.com en in de eerstvolgende viering zullen we bidden voor wie of over wat u zich zorgen maakt of juist dankbaar voor bent.

Jan-Peter Prenger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.