Vrijplaats 2 februari

      Geen reacties op Vrijplaats 2 februari

Je bent weer van harte welkom bij Vrijplaats in Ede: een plek waar we samen op een informele wijze bezig zijn rond hoe jij zin geeft aan jouw leven.  Het thema is deze keer ‘Wie met beide benen op de grond staat, komt niet ver’. Vanaf 15.30 uur staat de koffie voor je klaar bij Makandra (Kalverkampweg 1). Om 16.00 uur is er een kort welkom en kun je kiezen uit vier workshops: samen wandelen, samen koken, samen een kort toneelstuk maken of samen een gedicht schrijven. Van 17.30 – 19.30 sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd. Meld je even aan als je mee blijft eten: vrijplaatsede@gmail.com Noteer ook alvast de volgende data: zondag 29 maart en zondag 14 juni 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.