Impressie stiltewandeling

      1 reactie op Impressie stiltewandeling

Stiltewandeling

Zondagavond 11 juni hebben met een groep Emmaüs-gangers een Stiltewandeling gehouden rond de Kreelse-plas. Jan en Betty Boot hadden een mooie route uitgestippeld. We begonnen met een kort gedicht om van hieruit in stilte met elkaar op weg te gaan. Over de grote stille heide, langs landerijen met halverwege een pauze bij de Kreelse-plas, een oase van rust. Hier zagen oplettende wandelaars enkele reetjes lopen. Heerlijk in de natuur de stilte te mogen ervaren, een koele wind om je lijf te voelen echt op adem kunnen komen.  3 september is de volgende stiltewandeling als je mee wil dan ben je van harte welkom, wil schrijf het alvast in je agenda.

Groeten
Andries Scherpenzeel

1 gedachte over “Impressie stiltewandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.