21 oktober filmvoorstelling ‘Where are you Adam?’

FILM WHERE ARE YOU ADAM? OVER DE MONIKKEN OP DE BERG ATHOS

Op zaterdag 21 oktober om 20:00 uur in onze Oecumenische Gemeenschap Emmaüs Ede zal deze documentaire worden vertoond. Katja Novikova en Alexander Plyska, producenten van de Oekraïense film Where are you, Adam? https://denpeirazei.com/ laten u kennis maken met het leven van monniken op de berg Athos in Griekenland. U kunt hen beide deze avond ook ontmoeten.
Deze uitzonderlijke, visuele rijke en unieke, prachtige, beschouwende documentaire  geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos. We zien hier gelovige mensen die helemaal opgaan in hun werk en gebed. Zij doorstaan beproevingen, diverse moeilijkheden en pijn. De film is Nederlands ondertiteld.

Wilt u eerst wat meer informatie?
Nederlandse trailer: https://www.youtube.com/watch?v=h7o-P0VHO9w
Instagram: https://www.instagram.com/ekaterina_novikova____/
Een artikel over de film vindt u hier: https://cruxnow.com/church-in-europe/2022/09/ukrainian-documentary-shows-lives-of-monks-on-mount-athos

Er is een bescheiden toegangsprijs van 10 euro die ter plekke contant betaald kan worden. Dit geld zal gebruikt worden om Oekraïense families te helpen en om wat van de gemaakte kosten te dekken. Bij voorkeur graag vooraf opgeven via whereareyouadam@emmaus-ede.nl.

Van harte aanbevolen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.