Week van gebed start 15 januari 2023

      Geen reacties op Week van gebed start 15 januari 2023

Week van gebed 2023
De Week van gebed voor eenheid van christenen 2023 moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid. De Week van gebed voor eenheid is een jaarlijks terugkerende week waarin wereldwijd miljoenen christenen samen bidden. Door samen te bidden, ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar. Tegelijk tonen we onze betrokkenheid met de wereld om ons heen door voorbede te doen voor wat er speelt in de samenleving: dichtbij en ver weg.
De gezamenlijke startviering van de Raad van Kerken Ede is op zondag 15 januari 2023,  om 10.00 uur in het gebouw van het Leger des Heils (De Akker), Reehorsterweg 88, 6717 LG Ede. Een team van medewerkers van het Leger des Heils en andere kerken in Ede zal medewerking aan de viering geven.
In de daaropvolgende dagen zullen gebedsmomenten worden gehouden in het gebouw “De Wissel aan de Bettekamp 99 te Ede. Wij zijn dan te gast bij de Jonah gemeente. Aanvang: 20.00 uur. De avonden zullen geleid worden door voorgangers van diverse kerken in Ede.
Voor meer informatie; dhr. Roy Timmerman (roy.timmerman@gmail.com)
We nodigen u van harte uit om aan één of meer activiteiten van deze week deel te nemen.

Albert Schol,
Voorz. RvK Ede
albertschol@hetnet.nl
www.raadvankerkenede.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.