Ede viert Fitrfeest

      Geen reacties op Ede viert Fitrfeest

Zoals u misschien al gehoord heeft viert Ede volgende week het Fitrfeest (ramadan- of ontbijtfeest). Vorig jaar hebben we rond de Kerst “Ede viert Kerst” gevierd om de moslims kennis te laten maken met één van onze kerkelijke feestdagen en vanaf zaterdag 15 mei houden we in Ede “Ede viert Fitrfeest”, om aandacht te schenken aan het Fitrfeest, de Arabische naam voor ontbijtfeest of zoals de Turken zeggen: het Ramadanfeest.

Er worden gedurende de hele week activiteiten georganiseerd. Een aantal staan vermeld op de poster hieronder.

Voor meer activiteiten kunt u kijken op www.edeviert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.