Videoboodschap van Bespreek ’t Samen

Beste deelnemers van het programma van Bespreek het Samen,

kijk snel: https://youtu.be/SSuKAIUFXSU

Hoe uniek het is dat je over kerkmuren heen met mensen in gesprek gaat: velen hebben dat in de afgelopen jaren ervaren tijdens bijeenkomsten van het gevarieerde programma van Bespreek het Samen.

Voor de organisatoren van het programma, die ook altijd heel intens betrokken zijn bij het uitvoeren van de onderdelen, is het net zo’n gekke tijd als waarschijnlijk voor u.

Alles moet afgezegd, je mist de inspiratie van andere mensen, je hebt veel geïnvesteerd in iets dat maar niet door kan gaan.

We vinden het heel belangrijk om de band met u weer eens in zicht te brengen. Dat doet altijd goed.

U krijgt daarom van ons een filmpje, waarin we met u terug willen kijken op hoe het ook al weer was/is, als alles voortgang vindt. Toen wij daarin doken, rondom Pasen, raakten we weer aan ons enthousiasme van weleer. En we hopen natuurlijk dat dat bij u ook zo zal zijn.

Dat het u uitdaagt om de moed erin te houden en weer verlangend uit te zien naar het nieuwe programma, dat we uiteraard weer als vanouds aan u aanbieden!  Meld u vooral aan voor die dingen die ons spreken over geloof en leven kleur geven, laat je weer inspireren door muziek, doe mee zo gauw het kan!

Wij kijken uit naar u!!

Alle goeds en hartelijke groet van heel ons Bespreek het Samen team.

P.S. de makers van het filmpje, Mariëlle en Auke Jellema en Wouter Helmich, ongelooflijk bedankt!

 

 

Met vriendelijke groeten,

Secretariaat Bespreek het Samen

info@bespreekhetsamen-ede.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.