Coronamaatregelen en onze vieringen (update)

Ook voor de kerken zijn de maatregelen verder aangescherpt. Het maximaal aantal kerkgangers is op 30 vastgesteld, waardoor reserveren weer noodzakelijk is.

De beheercommissie adviseert om een mondkapje te dragen als u loopt in de kerk. Deze mag weer af zodra u dan zit (ophouden mag natuurlijk ook). Dit is een vrijwillige maatregel, maar wij vinden het wel verstandig.

  • U moet uw plekje in de viering reserveren: klik hier
  • We vragen u om thuis naar het toilet te gaan, de handen goed te wassen.
  • Natuurlijk blijft u thuis als u klachten hebt of positief getest bent, in afwachting van een test of uitslag of in contact bent geweest met een besmet persoon.
  • In de kerk volgt u nauwkeurig de aanwijzingen van de kosters op. Ga niet zwerven of zoek zelf een plek op. U kunt uw plek dus niet zelf kiezen.
  • Volg de pijlen.
  • En als u zit blijft u zitten. U kunt natuurlijk wel draaien op uw stoel om met mensen in uw omgeving even te babbelen. Maar loop er dus niet naar toe. Het midden pad is geen looppad.
  • En als de viering is afgelopen blijft u zitten tot uw rij word aangewezen om op te staan en naar buiten te lopen

Op deze manier blijft het bezoek aan onze vieringen veilig voor iedereen.

En als u het jammer vindt dat u niet kunt zingen, geef u dan op voor het gelegenheidskoortje dat elke week de liederen voor ons zingt. Het is nadrukkelijk geen optreden, maar ter ondersteuning van de viering. Een enthousiast genoegen in zingen is genoeg achtergrond. Zelfs ik doe soms mee😊.

Houd er de moed in mensen! Zoek contact met elkaar via mail, bellen etc. en probeer ook vanuit thuis zoveel mogelijk de diensten mee te beleven.

Mies van Steenbergen (namens de Beheercommissie van ons prachtige Kerkelijk Centrum Emmaüs)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.