Emmaüsgangers – wie is wie?

      Geen reacties op Emmaüsgangers – wie is wie?

Emmaüs wil een geloofsgemeenschap zijn waar we met elkaar verbonden zijn.

Er ontbreekt echter een lijst waarin staat waar u/ je woont en op welk telefoonnummer en e-mail adres u/je te bereiken bent. Graag willen we deze lijst gaan maken en daar hebben we jou/u als Emmaüsganger voor nodig.

Van alle verzamelde gegevens maken we een Emmaüsgangerslijst welke te raadplegen/downloaden is via de besloten website van Emmaüs. Mensen die het downloaden van een lijst via de computer lastig vinden kunnen via de welkomstdienst bij de uitgang van Emmaüs een Emmaüsgangerslijst aanvragen.

In verband met de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zal de lijst Emmaüsgangers alleen gebruikt worden binnen Kerkelijk Centrum Emmaüs en niet verder worden verspreid.

Emmaüsgangers – Janet Brooks Gerloff

Aan de slag: Ga naar de website van Emmaus, https://emmaus-ede.nl/, meld je aan via Leden, Lid worden, en vul al je gegevens in. Bent u/ je al lid van de website, ga dan naar Leden, inloggen en vul de ontbrekende gegevens in. Het is ook leuk wanneer u/jij een recente foto plaatst.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan contact op met de webmaster: webmaster@emmaus-ede.nl, we helpen u graag op weg!

Wanneer u/je internet last vindt, stuur dan een e-mail naar emmausgangers@emmaus-ede.nl en verstrek de volgende gegevens: Naam – Adres – Telefoonnummer – email.

Ben je/u helemaal niet thuis in internet en e-mailen, vul dan de lijst in, die klaar ligt bij de uitgang van Emmaüs, zodat we alsnog uw gegevens kunnen opnemen in de lijst met Emmaüsgangers.

Hartelijke groeten namens de werkgroep communicatie,
Annelies Bunschoten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.