Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinksteren. Gezamenlijke viering (terrein van de Edese Ijsvereniging)

5 juni/ 10:00 - 11:30

Zondag 5 juni is het Pinksteren, het feest van de ene Geest die velen bezielt. Bij uitstek een feest dat wij met elkaar willen vieren, nu de wijken van de PGE hebben uitgesproken meer en meer één te willen worden.

Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om met elkaar het Pinksterfeest te vieren en wel buiten, op het terrein van de Edese Ijsvereniging aan de Langekampweg 6 (aanvang 10.00 uur).

In volle vaart…! is het thema. Dus kinderen: neem je skeelers en/of step mee! Iedereen mag een eigen stoel meenemen of een kleed/kussen als u op het grasveld wilt en kunt zitten. Voor ouderen die niet zo mobiel zijn, wordt voor een stoel gezorgd.

Samen vieren met ds. Agnès Gilles, ds. Theo Pieter de Jong en ds. Jan-Peter Prenger, samen zingen onder leiding van Albert Brink en samen luisteren naar het Bespreek het Samen kamerkoor onder leiding van Myra van der Jagt; en elkaar ontmoeten onder het genot v an een kop thee of koffie met iets lekkers. Houd de eigen kerk-/wijkbrieven in de gaten voor verdere informatie. Want we kunnen uw hulp gebruiken oa bij het bakken van lekkers. Het lekkers voor de kinderen is geregeld: er zijn bijzondere ‘vlammen’ die je kunt eten.

Aan de voorbereiding zal het niet liggen, maar het feest wordt natuurlijk pas groot als u en jullie komen! Hierbij van harte uitgenodigd!

Mocht u toch liever Pinksteren vieren in de kerk? Er is ook een PGE-viering in de Taborkerk om 10.00 uur (met livestream). Daar zijn ds. Gerben Westra en ds. Tineke Volgenant-Beima de voorgangers.

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Edese Ijsvereniging
Langekampweg 6
Ede, Nederland

Organisator

Emmaus Ede
Telefoon:
0318 636252
E-mail:
info@emmaus-ede.nl
Site:
www.emmaus-ede.nl