Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Viering – Jan-Peter Prenger

31 januari/ 11:00 - 12:00

In deze viering gaat Jan-Peter Prenger voor.

Zondag 31 januari staat Marcus 1: 21-28 op het oecumenische leesrooster, over Jezus die naar de synagoge gaat om te onderwijzen en een genezing van een man die bezeten was door een onreine geest (zo staat het in ieder geval in de Nieuwe Bijbelvertaling). En de mensen vragen zich af: ‘Wat is dit allemaal?’ Want het gaat over iemand die leert met gezag – en niet zoals de schriftgeleerden. Maar wat is precies het verschil? Elly is deze zondag de pianist.

Daarnaast beloven Kitty en Gonda in deze viering geheimhouding van alles wat zij te horen krijgen in hun taak binnen Dienst aan de Wereld. Als er mensen zijn die financiële/materiële problemen hebben, kunnen zij bij hen terecht. En alleen al het er voor uit durven komen dat je het niet in je uppie redt is vaak al lastig genoeg. En kwetsbaar… dus je moet er op kunnen vertrouwen dat degenen die jij in vertrouwen neemt daar met niemand anders over praten. Mooi dat Gonda en Kitty dat zondag in een viering willen beloven!

Download hier de liturgie

Voorbeden kunnen tot zaterdag 12:00 worden gemaild naar donkers@emmaus-ede.nl. Bellen of appen kan ook: 06 247 347 29.

De vieringen in Emmaüs kunt u momenteel alleen online volgen op  https://kerkdienstgemist.nl/stations/2087-Kerkelijk-Centrum-Emmaus

U kunt op de reguliere tijd (11.00 uur) kijken, maar omdat de vieringen worden opgenomen, kunt u ook op een ander tijdstip kijken. Lukt het dus niet om te kijken op het moment van de reguliere viering? Probeer het dan wat later op de dag nog een keer! Dit beperkt ook de belasting van de internet bandbreedte en de daarmee gepaarde storingen.

Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met  Maarten van der Dussen, tel 06 15903980, dussen.maarten@net.hcc.nl

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkelijk Centrum Emmaus
Laan der Verenigde Naties 94
Ede, 6716 JE Nederland

Organisator

Emmaus Ede
Telefoon:
0318 636252
E-mail:
info@emmaus-ede.nl
Site:
www.emmaus-ede.nl