Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oecumenische Viering in het Openluchttheater Ede

21 augustus/ 11:00

Ook dit jaar staat in Ede de laatste week van augustus geheel in het teken van de Heideweek. En zoals gebruikelijk zijn de kerken daarbij ook aanwezig. Op zondag 21 augustus wordt om 11.00 uur in het Openluchttheater Ede aan de Van Pabstlaan 1 de Oecumenische Viering gehouden.
In deze prachtige omgeving, omringd door mooie muziek en als Edese mensen van binnen en buiten de kerk verbonden met elkaar, kunt u luisteren naar een inspirerend verhaal van een bijzondere gastspreker!
Het Openluchttheater is vanaf 10.30 geopend en om 11.00 begint de dienst.

ZO ZORGEN WE VOOR VERBINDING

Jong en oud hebben de gelegenheid elkaar te ontmoeten elkaar in een bijzondere ambiance. Gezien de grote opkomst kunnen we stellen dat het voor veel mensen een jaarlijks terugkomende activiteit, waar men graag bij aansluit.

VOOR WIE

De oecumenische viering is een gastvrij, open en vooral feestelijk gebeuren. Of je nu een trouwe kerkganger bent of eigenlijk helemaal geen binding hebt met het geloof, iedereen is van harte welkom.

OMSCHRIJVING VAN DE PLEK

Het Openluchttheater Ede of Eder Kuil is een openluchttheater in de Nederlandse plaats Ede, dat gebouwd is in 1936 in het kader van de werkverschaffing.

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkelijk Centrum Emmaus
Laan der Verenigde Naties 94
Ede, 6716 JE Nederland

Organisator

Emmaus Ede
Telefoon:
0318 636252
E-mail:
info@emmaus-ede.nl
Site:
www.emmaus-ede.nl