Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste Pinksterdag online – Jan-Peter Prenger

31 mei om 10:30 - 11:30

In de viering op eerste Pinksterdag gaat Jan-Peter Prenger voor.

Pinksteren is het feest van vuur, vreugde en enthousiasme! En ondanks het feit dat we online vieren hopen we zeker dat deze viering iets van die blijdschap en hoop bij u en jullie teweeg brengt. Allerlei Emmaüsgangers hebben op verschillende manieren een bijdrage geleverd en vertellen wat Pinksteren voor hen betekent. We lezen natuurlijk het pinksterverhaal uit Handelingen 2. Tanja zorgt voor de muziek. En als het technisch lukt hebben we ook nog even een muzikaal uitstapje naar de wijk waarin nog steeds mooie dingen gebeuren!

Download hier de liturgie

De eerste collecte is voor: Bake for life. Gebruikt u de Givt app al?

De zondagse vieringen kunnen worden gevolgd via kerkomroep.nl (klik op deze link). Dat kan op de reguliere tijd (10:30 uur), maar omdat de vieringen worden opgenomen, kunt u ook op een ander tijdstip kijken. Lukt het dus niet om te kijken op het moment van de reguliere viering? Probeer het dan wat later op de dag nog een keer! Dit beperkt ook de belasting van de internet bandbreedte en de daarmee gepaarde storingen.

Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met  Maarten van der Dussen, tel 06 15903980, dussen.maarten@net.hcc.nl of Jan-willem Donkers tel 06 24734729.

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
10:30 - 11:30
Website:
https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10675

Locatie

Kerkelijk Centrum Emmaüs
Laan der Verenigde Naties 94
Ede, 6716 JE Nederland

Organisator

Emmaus Ede
Telefoon:
0318 636252
E-mail:
info@emmaus-ede.nl
Website:
www.emmaus-ede.nl