Zondag 4 februari 2024 meditatie op muziek

Meditatie op muziek met Erik Onnink op de vleugel
Onderdeel van Bespreek het Samen

In een tijd waar veel op ons af komt waar we ons druk om maken willen we even op adem komen, stil worden. Tijdens de meditatie laten we ons leiden door de muziek van Erik Onnink die op de vleugel meditatiestuk zal spelen. We oefenen met elkaar in het vinden van innerlijke rust om zo de muziek binnen te laten komen. De mediatie wordt ingeleid en begeleid door Andries Scherpenzeel.

Wilt u eens ervaren of dit mogelijk iets voor u is?  Kom dan op 4 februari 2024 om 19:30 naar Emmaüs in de Rietkampen voor een uurtje meditatie op pianomuziek. Samen stil worden, een rustmoment hebben en heerlijk genieten van de muziek. Een ieder beleeft het op zijn/haar eigen manier; voor jezelf en toch samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.