5 juni: Pinksteren: een gloedvolle viering!

De PGE viert Pinksteren in de open lucht
Zondag 5 juni viert de PGE Pinksteren, met een gezamenlijke viering in de openlucht, op het terrein van de Edese IJsvereniging aan de Langekampweg 6 (aanvang 10.00 uur).
In volle vaart ….! is het thema.
Dus kinderen: neem je skeelers en/of step mee! Wil iedereen een eigen stoel of kussen/kleed (grasveld) meenemen om op te zitten. Er zijn daar niet zoveel stoelen beschikbaar, dus die reserveren we graag voor ouderen die niet zo mobiel zijn.

Het belooft een gloedvolle viering te worden met ds. Agnès Gilles, ds. Theo Pieter de Jong en ds. Jan-Peter Prenger als voorgangers; met Albert Brink op de piano en met het Bespreek het Samen kamerkoor onder leiding van Myra van der Jagt.

Natuurlijk staat ook het elkaar ontmoeten onder het genot van een kop thee/koffie met iets lekkers op het programma. Voor dat laatste kunnen we hulp gebruiken. Als u het leuk vindt om voor deze gelegenheid iets lekkers te bakken (koek/cake) wilt u dan uw naam en telefoonnummer mailen naar Mariëlle Tempelman, akscriba@protestantsegemeente-ede.nl. Vermeld daarbij graag voor hoeveel personen u koek/cake meeneemt. Bij voorbaat onze DANK! Het lekkers voor de kinderen is geregeld: er zijn bijzondere ‘vlammen’ die je kunt eten.

En stel ……dat het weer niet helemaal meewerkt en regen dreigt, kijk dan op zondagmorgen 5 juni eerst even op de website van de PGE. Daar staat dan vermeld of de viering in de openlucht wel of niet doorgaat. En kan het vanwege regen niet buiten, dan gaan we uiteraard naar binnen in De Open Hof en bent u daar van harte welkom.

Met een hartelijke groet,
Mariëlle Tempelman en ds. Agnès Gilles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.