Goed Nieuws!

      Geen reacties op Goed Nieuws!

Vanaf komende zondag is de 1,5 meter vervallen. Dat betekent voor ons dat we de kerk weer terugbrengen in de oorspronkelijke opstelling. En wat heel fijn is:  reserveren is niet meer nodig! Dus op het laatste moment kun je nog beslissen om naar de kerk te komen..

En waar denk ik iedereen naar uitkijkt: bij slecht weer mogen we binnen koffie drinken!

Naast de zondagse vieringen met minder beperkingen zijn activiteiten zoals de inloop ochtenden en de kookgroep ook weer mogelijk.

Wel roept de PKN op om enige afstand te bewaren. Daarbij gaan we ervan uit dat jullie elkaars wens voor afstand respecteren. Tijdens de dienst houden we bv standaard nu 1 stoel afstand. Ook bij het naar binnen en buiten gaan geven we elkaar de ruimte.

Allemaal zijn jullie dus van harte welkom zondag!

Jan-Peter Prenger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.