Startzondag 12 september

      Geen reacties op Startzondag 12 september

Volgende week zouden we de startzondag eigenlijk in de kerk vieren met een uitgebreid programma en verschillende workshops en ontmoetingen en zo, maar toen we het organiseerden waren we er van uitgegaan dat de Corona-maatregelen wel voorbij zouden zijn.. Helaas is dat niet zo, dus we hebben een alternatief bedacht: We zijn van plan om de startzondag op het grasveld achter de schaapskooi, achter het huis dus van Gerjan en Wimmie, te houden. Met als grote voordeel dat we dan genoeg afstand kunnen houden én dat het in de buitenlucht is, zodat we ook met elkaar kunnen koffiedrinken en eten. Er moeten nog een paar praktische dingetjes geregeld worden, maar het lijkt door te kunnen gaan! We beginnen dan om 10.30 uur! Dus net als vroeger… Wat van jullie gevraagd wordt:

  • neem een stoel mee, en als het lukt twee: eentje voor iemand die geen stoel heeft of niet kan meenemen.
  • Neem brood mee omdat we na de viering graag elkaar wat uitgebreider willen ontmoeten tijdens het koffiedrinken en het eten van een broodje.

Wat best logisch is: als het slecht weer is gaat het niet door. Dan is de viering gewoon in de kerk, maar dan helaas zonder elkaar uitgebreid te kunnen ontmoeten.. Normaal gesproken gaat het gewoon door, anders komt het volgende week donderdag in de nieuwsbrief te staan en op de website en op facebook. Maar u kunt het ook zelf nagaan: als het weer slecht is (regen of heel koud), is de viering in de kerk – maar dan begint de viering om 11.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.