Passiedienst 2021 in Ede

      Geen reacties op Passiedienst 2021 in Ede

INLEIDING

De afgelopen jaren heeft de Raad van Kerken Ede, samen met een aantal andere bij de RvK aangesloten kerken, een Passie in Ede georganiseerd. Centraal staat daarbij het lijdensverhaal van Jezus Christus, met een blik op het lijden in de huidige tijd, om ons heen en in de wereld.                                        Door de coronapandemie is de Passie in 2020 niet doorgegaan, maar dit jaar wordt samen met de Ontmoetingskerk in Ede een online viering georganiseerd, waarbij met mooie muziek, lezingen en een actuele overweging er ook deze keer iets heel bijzonders van gemaakt wordt.

VIERING

De viering begint VRIJDAG 2 APRIL 2021 OM 21.00 uur.

Voorganger is ds. Henk van Hemmen, predikant van de Gereformeerd Vrijgemaakte kerk in Ede. Ook anderen zullen aan de viering meewerken. De begeleidende muziek wordt verzorgd door een band uit de Ontmoetingskerk. De viering is alleen online te volgen.

UITZENDING

De viering wordt uitgezonden via kerkdienst gemist, waarbij u de volgende link kunt gebruiken:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/573-Gereformeerde-Kerk-Vrijgemaakt-Ede

We nodigen u van harte uit om met alle uitvoerenden samen het Passieverhaal te beleven. U kunt de viering vanzelfsprekend ook later online bekijken.

Namens de Raad van Kerken in Ede:

Albert Schol,                                                                                                        voorzitter

Voor meer informatie:                                                                                                Erna Hulstein: wimenerna@hulstein.eu                                                                      Klaas Hakvoort: scriba.noord@ontmoetingskerk-ede.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.