Groene Kerk Ede: wie doet er mee?

      Geen reacties op Groene Kerk Ede: wie doet er mee?

Vanmorgen een rondje afval geraapt. Waar gisteren het fietspad langs het spoor nog bezaaid lag met rommel, kon ik vanmorgen nauwelijks een snippertje vinden. Er zijn meer Schone Helden aan de gang! Graag kom ik in contact met mensen die ook richting een Groene Kerk-Ede willen bewegen. Samen staan we sterker. Als eerste actie: samen afval rapen in de verschillende wijken van Ede. In koppels van twee, ieder een kant van de straat. De aarde een beetje lichter maken. Met op zaterdag 20 maart op Nederland Schoon!-dag een wat grotere actie. Het gaat mij om in verbinding met elkaar aan de slag te gaan voor een beter milieu. Meld je aan. Via een mailgroep en/of app groep kunnen we in contact blijven en informatie aan elkaar doorgeven.

Handig is ook om je aan te melden als Schone Held bij de gemeente. Je kunt dan vuilniszakken, handschoenen en een veiligheidsjasje aanvragen.

Annie Benjamin (contactgegevens via ledenoverzicht na inloggen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.