Week van Gebed 2021 in Ede

      Geen reacties op Week van Gebed 2021 in Ede

Ook in 2021 wordt er in de week van 17 t/m 24 januari  de Week van Gebed gehouden. Deze wordt in Ede georganiseerd  door de lokale Raad van Kerken samen met een werkgroep uit verschillende kerken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materiaal dat de landelijke Raad van Kerken en MissieNederland gezamenlijk ontwikkeld hebben

Het thema van dit jaar is: #blijfinmijnliefde

Het materiaal om dit thema uit te werken is ontwikkeld door zusters van de oecumenische gemeenschap van Grandchamp in Zwitserland. Een projectgroep heeft dit thema voor Nederland verder uitgewerkt in een liturgie die wij gaan gebruiken. De centrale Bijbeltekst voor de Week van Gebed 2021 zijn de woorden van Jezus Christus in Johannes 15, de verzen 5 t/m 9: “Blijf in mijn liefde”. We hopen dat u zich geïnspireerd voelt om deze week samen met elkaar hiervoor te bidden.

Week van Gebed in Ede

De openingsviering op zondag 17 januari  2021 wordt georganiseerd door de Raad van Kerken in Ede in samenwerking met de Hervormde Kleopas gemeente en de Emmaus-gemeente Ede.

De viering begint om 17.00 uur en de voorgangers zijn: ds. Nico van den Houten (Kleopas) en ds. Jan-Peter Prenger (Emmaus). Tevens wordt in deze viering medewerking verleend door een zanggroepje uit beide gemeenten, begeleid door een pianist en een organist.

Deze viering zal uitsluitend via een live-streamverbinding worden uitgezonden, waarbij u kunt inloggen op de volgende link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2089/events (link naar de Kleopas-gemeente).

Conform de adviezen van de PKN en de landelijke overheid zullen er geen bezoekers aan de dienst worden toegelaten. U kunt de viering vanzelfsprekend later ook terugkijken.

Voor de meest actuele informatie zie ook: www.raadvankerkenede.nl

Gebedsmomenten

Vanaf maandag 18 januari t/m 23 januari zijn de gebedsmomenten. U kunt deelnemen via zoom. Het zal elke dag geleid worden door voorgangers en voorbidders uit verschillende kerken uit Ede.
Van 20.00 uur tot 21.00 uur kunt u meebidden. Inloggen kan vanaf 19.45 uur.
Maandag 18 januari      Gijs Lammerts van Bueren
Dinsdag 19 januari         Hans Haverlach
Woensdag 20 januari    Theo Pieter de Jong
Donderdag 21 januari   Peter Sinia
Vrijdag 22 januari           Stef Looijen
Zaterdag 23 januari       Roy Timmerman

Via zoom kun je deelnemen om mee te bidden.  https://zoom.us/join
Inloggegevens: meeting ID 846 0681 9542 / passcode: 012021 Heeft u vragen over de gebedsmomenten?  Dan kunt u contact opnemen met Roy Timmerman: roy.timmerman@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.