Heeft u de Adventsbode al gelezen?

      Geen reacties op Heeft u de Adventsbode al gelezen?

De kinderen van de kindernevendienst hebben 4 weken lang een abonnement op De Adventbode.Deze wordt elke zondag doorgenomen met de gemeenteleden.Onze jonge reporters doen verslag van hun bevindingen gedurende de week.Zo hoorden we onlangs het verhaal van Tuur op 1e advent en deed Tamar op 2e advent verslagvan burgers die ’t even niet meer zagen zitten. Zij adviseerde vooral om ’t tóch nog één keer te proberen.3e advent ziet u foto’s van onze reporter die genomen zijn van ons dorp Ede. Met als thema ‘Alles wordt nieuw’.Met 4e advent ontvangen wij groot nieuws…maar houden ’t nog even geheim.En met kerst zullen we samen shinen. Dan vieren we vreugdevol het feest van licht en wensen u vrede.En wie is er dan de ster van de dag? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.