Niet meer reserveren voor vieringen

      Geen reacties op Niet meer reserveren voor vieringen

Omdat we nog geen enkele viering een “volle bak” hebben gehad, willen we de komende weken experimenteren om het reserveren achterwege te laten. Je hoeft dus geen plaatsje meer te reserveren om een viering bij te wonen!
De overige maatregelen en protocollen blijven echter onverminderd van kracht! Dat betekent dus ook dat er nog steeds niet meer dan 70 personen in de kerk aanwezig mogen zijn.
Je zal worden gevraagd je aan de deur te registreren. Dit is nodig voor een mogelijk contactonderzoek bij een gebleken besmetting. Zo houden we meteen bij hoeveel mensen er binnen zijn. Als de limiet van 70 in zicht komt, moeten we helaas “nee” verkopen. Wil je zeker zijn van een plekje, kom dan dus vroeg naar Emmaüs.
Voor vragen: meld je bij Mies van Steenbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.