Amnestybrieven augustus

      Geen reacties op Amnestybrieven augustus

Mededeling over de Amnesty brieven voor augustus 2020:

De brieven aan de overheden betreffende gewetensbezwaarden, die Amnesty maandelijks verzorgt, zullen wegens vakantie in augustus mogelijk wat later dan gebruikelijk beschikbaar komen.U kunt ze ook in augustus waarschijnlijk nog alleen per e-mail verzenden.

Wij vragen u gedurende augustus de website van Emmaus in de gaten te houden.We zullen de voorbeeldbrieven zo spoedig mogelijk na ontvangst aan de webmaster doorgeven om deze dan alsnog op de website van Emmaus te plaatsje te geven.

Alvast bedankt, namens Amnesty-Ede, Theo Boessenkool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.