Afscheid Hans Lucassen

      Geen reacties op Afscheid Hans Lucassen

We weten al even dat het gaat gebeuren, maar nu is het echt bijna zo ver: Hans Lucassen gaat met pensioen. Op 17 mei zou hij met een feestelijke viering afscheid nemen van de Titus Brandsmaparochie in de Antoniuskerk. Ongetwijfeld zal dit verplaatst worden naar een later moment. Ook in Emmaüs willen we een afscheid organiseren, zodra dat weer mogelijk is. Emmaüsgangers die daarbij willen helpen kunnen zich melden bij Jan-willem Donkers (donkers@emmaus-ede.nl).

De Titus Brandsmaparochie organiseert een cadeau voor Hans en daar willen we met Emmaüs graag bij aansluiten. Wilt u of wil jij aan dit cadeau bijdragen, dan kan dat door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL10RABO0347398197 t.n.v. A. Rikken onder vermelding van cadeau Hans Lucassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.