Kerkbalans 2020

      Geen reacties op Kerkbalans 2020

Op 18 januari start de Actie Kerkbalans. Vanaf maandag 20 januari kunt u een vrijwilliger van uw kerk aan de deur verwachten met de bekende Kerkbalansenvelop. Een aantal dagen later wordt de retourenvelop met toezeggingsformulier dan weer opgehaald.

Gemeenteleden die zich geregistreerd hebben voor Kerkbalans via internet krijgen geen Kerkbalansenvelop, maar ontvangen omstreeks maandag 20 januari een e-mail met alle informatie om digitaal een toezegging te kunnen doen voor de Actie Kerkbalans 2020.
Als u omstreeks 20 januari toch geen e-mail hebt ontvangen van het Kerkelijk Bureau, kijk dan even in uw spambox. Ook zonder e-mailbericht kunt u vanaf maandag 20 januari uw toezegging doen via www.skgcollect.nl/136

Uw financiële bijdrage is voor de Protestantse Gemeente Ede en is o.a. bestemd voor het pastoraat, het onderhoud van de kerkgebouwen, het salaris van de predikanten, kosters en organisten en om de wekelijkse en speciale vieringen te bekostigen.

Evenals vorig jaar doen wij een beroep op alle gemeenteleden om – indien mogelijk en naar vermogen – uw financiële bijdrage voor 2020 en voor de jaren daarna steeds met minimaal 2% te verhogen. Ga voor een toelichting op de financiële situatie van onze gemeente naar www.protestantsegemeente-ede.nl/kerkbalans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.