Daarom kerst: bestel jouw gratis kerst-cd

Vanaf vandaag is het mogelijk om een gratis kerst-cd of adventsboekje te bestellen via www.daaromkerst.nl. Net als voorgaande jaren, toen de actie een groot succes was, kunnen particulieren gratis een kerst-cd bestellen. Daarnaast breidt de organisatie dit jaar uit met een adventsboekje, speciaal voor kinderen.

De organisatie van ‘Daarom Kerst’ wil de mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst echt om draait. Kerken of scholen die de cd’s en adventsboekjes in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding (zie bij Bestel in bulk onderaan de pagina van de website www.daaromkerst.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.