Eerste bijeenkomst Vrijplaats Ede

      Geen reacties op Eerste bijeenkomst Vrijplaats Ede

Zondagmiddag 15 septemberstart de eerste Vrijplaats Een aparte werkgroep van binnen en buiten verschillende Edese kerken heeft zich gebogen over de signalen van mensen die zich niet meer zo thuis voelen bij de traditionele kerkdiensten. Maar het is ook zeker een aanrader voor iedereen die wel eens iets anders zou willen op het gebied van zingeving en beleving.

Onder de vlag van Bespreek het Samen willen we op zoek naar wat ons beweegt. Iets dat velen toch bezig houdt. Dat willen we nu doen in een ongedwongen sfeer. Vandaar ook de keuze van de locatie: bij zorgboerderij Makandra. We gaan op zoek naar een nieuwe vorm van ontmoeting. Lekker out of the box. Deze eerste keer is het toepasselijke thema:

Wie niet durft te verdwalen, vindt nooit nieuwe wegen.

Doe mee met de verschillende werkvormen en mogelijkheden. Dat kan bv door in gesprek te gaan tijdens een wandeling of tijdens het voorbereiden van de maaltijd. Door je favoriete lied te laten horen of een schilderij te maken. Of door lekker sportief te doen of door jouw eigen idee in te brengen. We willen vooral veel vrij laten.

Om 18.00 uur eten we gezamenlijk met wie dat wil; en rond 19.30 uur sluiten we af. Je hoeft je alleen aan te melden als je mee wilt eten. Stuur dan een mailtje aan vrijplaatsede@gmail.com

Wanneer: zondag 15 september 2019 om 16:00 uur

Waar: Zorgboerderij Makandra Ede
Kalverkampweg 1
6718 WJ EDE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.