Bespreek het samen: Film in Cultura


Zondag 7 april wordt de film ‘Down to earth’ in de kleine filmzaal van Cultura gedraaid. In een filmreeks van het programma Bespreek het samen koos Jan-Peter Prenger deze film uit. Het is het verhaal van Rolf en Renata die met hun drie kinderen de wereld over trekken. De intensieve gesprekken die ze o.a. voeren met oude wijzen en stamhoofden laten een diepe indruk achter. De meesten van hen stellen hun leven ten diepste van hun gemeenschap. Na de film is er nog een nabespreking. Kaartjes á € 8,50 (incl. garderobe en consumptie) zijn vooraf te koop bij Cultura.

Tijd: 13.30-16.30 uur.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.