Bewust naar Pasen: 4 maart schilderworkshop

Op maandag 4 maart gaan we schilderen vanuit het thema dat aangereikt is door de werkgroep Bewust naar Pasen: Vrees niet! Niet alleen onze angsten komen aan bod maar ook een hoopvol tegengeluid dat ons bemoedigt en bij elkaar brengt. Beide kanten kunnen een plek krijgen op onze schilderijen, dat waar we bang voor zijn maar ook de beelden van hoop, van troost en van samen ervoor gaan. Altijd weer verrassend wat daar dan uitkomt. Natuurlijk krijgen de schilderijen een plek in de kerkzaal tijdens de weken van de veertig dagen tijd. Ik hoop dat je (weer) meedoet. Angst is niet nodig want ik help je op weg zodat ook jij een mooi resultaat krijgt. Je bent van harte welkom. We starten om 20.00 uur. Voor deelname, stuur je mail naar hansdekkerbox@gmail.com of bel me op 633163.
Hans Dekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.