Ideeën of suggesties voor activiteiten voor het nieuwe seizoen van Bespreek het Samen!

Getuige de vele aanmeldingen en de goed bezochte avonden en activiteiten weet u van het bestaan van ons programma! Uiteraard kunt  u zich nog steeds kunt opgeven voor dit seizoen! Een mooie manier elkaar over grenzen heen te ontmoeten.

Ondertussen zijn wij als team al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen 2019-2020. Uit ervaring weten we dat u daar graag in meedenkt, en dat waarderen we zeer! Samen kunnen we zo werken aan een boeiend en actueel programma.

U kunt uw idee voor het nieuwe seizoen (het liefst voor 21 januari) via e-mail opsturen naar onze e-mail; info@bespreekhetsamen-ede.nl 
of naar Wouter Helmich; wmcfhelmich@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.