Kerstnachtdienst: oratorium

      Geen reacties op Kerstnachtdienst: oratorium

De viering op Kerstavond krijgt dit jaar een wat andere invulling dan voorgaande jaren. Aangevuld met solisten, musici en een verteller zal het Emmauskoor dit jaar het Kerstoratorium “De Verhalen” uitvoeren.
In dit kerstoratorium wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld vanuit zes verschillende invalshoeken, verhalen van mensen die erbij waren. Het stuk heeft twee rode draden: de ene is dat God hoe dan ook nabij komt om mensen te bevrijden; de andere is dat het kleine meer is dan het grote.
Een oratorium betekent dat er veel gezongen zal worden, niet enkel door koor en solisten, maar ook – met ondersteuning van het koor – door de kerkbezoekers. We hopen dan ook dat vele mensen op kerstavond de weg naar onze kerk weten te vinden.
Meer informatie is te vinden op de Emmaüs website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.