Dringende oproep: coördinator voor de inloopochtenden gezocht!

Regelmatig zoeken we voor diverse activiteiten vrijwilligers. Gelukkig lukt het bijna altijd om de open plekken op te vullen. Nu is echter op korte termijn iemand nodig voor het coördineren van de inloopochtenden. Elke derde donderdag van de maand is er een inloopochtend in Emmaüs. Deze wordt goed bezocht: bewoners van de Rietkampen ontmoeten elkaar tijdens een activiteit, ze luisteren bijvoorbeeld samen naar een spreker. Per 1 januari is een opvolger nodig voor Henny Posthuma, de huidige coördinator. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met haar op: h_posthuma@yahoo.com of 624088. Wie zorgt ervoor dat de inloopochtenden doorgaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.