11 oktober Coming Out Day

      Geen reacties op 11 oktober Coming Out Day

Sinds 2009 wordt er in Nederland aandacht gegeven aan de coming out dag. Een dag waarop lesbiennes,homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT) openlijk uit de kast komen. Coming out dag gaat vooral om plaatselijke initiatieven om tot een grotere sociale acceptatie te komen van de LHBT gemeenschap. Steeds meer gemeente- en provinciehuizen hangen deze dag de regenboogvlag uit, en dit jaar zal dat voor het eerst ook in de gemeente Ede gebeuren. Groen Links is actief bezig om  de LHBT’ers in de gemeente te ondersteunen. Het is een proces van de lange adem.

Als Emmaus ondersteunen we coming out dag van harte en daarom zal op donderdag 11 oktober ook bij ons de regenboogvlag gehesen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.