Klankbordsessie Oecumene in Emmaüs

      Geen reacties op Klankbordsessie Oecumene in Emmaüs

Er gaat de komende tijd best wat veranderen in de oecumenische context van Emmaüs. Wat vinden de Emmaüsgangers van het feit dat de Evangelisch Lutherse Gemeente uit het convenant van de samenwerkende kerken? Wat vinden zij van het einde van Vrijzinnige Gemeente Ede?

En vooral de vraag: op welke manier geven we straks in Emmaüs invulling en aan verbondenheid met “onze kerken”? Wat betekent het voor de plek en het imago van Emmaus als “we” nog met z’n tweeën zijn, Katholieken en PGE?

De Cora wil graag samen met  alle Emmaüsgangers haar beeld en visie hierop bepalen. In deze klankbordsessie  – een soort extra Coravergadering, opengesteld voor alle gemeenteleden – kan iedereen die dat wil mee komen luisteren en praten over dit belangrijke onderwerp.

Deze klankbordsessie wordt gehouden op 2 oktober 20:00 in Kerkelijk Centrum Emmaüs

Kunt u niet aanwezig zijn? geef dan uw gedachten en suggesties per e-mail door aan Albert Wielink: voorzitter@emmaus-ede.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.