Emmaüs op Facebook

      Geen reacties op Emmaüs op Facebook

Sinds een paar weken heeft Emmaus een facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/Emmaus.Ede/

Het is een besloten groep waar je lid van kunt worden. En ben je eenmaal lid van de besloten Emmausgroep dan kan je andere Emmausgangers via facebook attenderen op de nieuwe groep. Deze groep zal nooit Emmausnieuws of de website of de mailings vervangen maar hoopt bij te dragen aan de onderlinge verbondenheid binnen Emmaus via social media.
(Wanneer je mededelingen hebt die alle Emmausgangers aangaan, stuur deze dan naar de beheerder van de website (webmaster@emmaus-ede.nl) en de contactpersoon voor het Emmausnieuws (redactie@emmaus-ede.nl)).

Voor mededelingen binnen je eigen werkgroep, bv de kosters, of kunst in de Kerk, of welke werkgroep dan ook, gebruik je ook geen facebook maar gewoon de kanalen welke je gewend was.

Wel is facebook leuk om snel foto’s te delen, iedereen die lid is kan dat doen. Zo staan er nu al foto’s op van de jongerendienst en de intrede dienst van onze nieuwe voorganger Jan-Peter Prenger! Ook worden er na aanleiding van de viering soms dingen gepost, of is er een uitnodiging voor een concert, of een activiteit.

Veel plezier en bouwen maar!

Hartelijke groeten,

Annelies Bunschoten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.