Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stiltewandeling in de Rietkampen

3 september 2017 om 19:30 - 20:30

Vandaag starten we de meditatiebijeenkomsten met een stiltewandeling  op de stille natuurplekken rond de wijk de Rietkampen. We starten om 19.30 uur bij kerkelijk centrum Emmaüs  graag 5 minuten voor de tijd aanwezig zijn.

We beginnen de wandeling met een korte oefening om te ‘landen’, contact te maken met ons lichaam: we activeren onze zintuigen.

Deze voorbereiding helpt je tijdens de wandeling telkens weer terug te keren naar jezelf, in het moment. Tijdens de wandeling zijn we stil. Ieder loopt een deel in zijn of haar eigen tempo en we wisselen ook het loopritme af om te ervaren wat dat met je doet.

Soms blijven we tussentijds stilstaan, gaan we even zitten of luisteren naar een tekst. Ik draag er zorg voor dat we allemaal dezelfde kant op gaan en tegelijk terugkomen op het vertrekpunt. Hier is gelegenheid om iets uit te wisselen maar je mag ook in stilte weggaan.
Wil je vooraf je opgeven als mee wil lopen en neem gerust iemand mee

a.scherpenzeel@incompany-ede.nl 06-20013130

Je bent ook op de volgende mediatiebijeenkomst welkom deze is er iedere eerste zondagavond van de maand in het stiltecentrum van Emmaus.

Groet Andries Scherpenzeel

Gegevens

Datum:
3 september 2017
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Tags:
,

Locatie

Kerkelijk Centrum Emmaüs
Laan der Verenigde Naties 94
Ede, 6716 JE Nederland

Organisator

Werkgroep Stiltevieringen
Telefoon:
06-20013130
E-mail:
a.scherpenzeel@incompany-ede.nl