Spelen met verhalen o.l.v. Loes van Laar

      Geen reacties op Spelen met verhalen o.l.v. Loes van Laar

Vanuit het enthousiasme van de spelers in het afgelopen jaar wordt deze workshop met een andere inhoud weer aangeboden.

Mocht u het vorig jaar gemist hebben dan kunt u alsnog meedoen. Was u er vorig jaar al bij dan krijgt u weer nieuwe inspiratie.

Vier avonden spelen we met verhalen uit verschillende tradities. We gebruiken verschillende werkvormen om het verhaal te lezen, op ons in te laten werken, de personages uit te spelen en de verbinding met ons eigen verhaal onder de loep te nemen.

Het spelen van verhalen is een manier om anders met Bijbelverhalen, mythes, sagen ed. om te gaan. Er een andere blik op te werpen en te ontdekken wat oude verhalen anno 2018 ons nog te zeggen hebben.

Schrijft u zich in voor deze avonden dan is het de bedoeling dat u in principe alle 4 avonden aanwezig bent om de continuïteit in de groep en het spel te waarborgen.

Voor iedereen die het leuk vindt om zich in te leven in personages en durft te verbeelden wat ooit lang geleden is verwoord. De groep start bij minimaal 8 personen (max. 14)

Loes van Laar is naast haar werk als voorganger, docent communicatie aan een ROC en aan de opleiding voor vrijzinnige theologie (Instituut OVP)

Maandag 5, 12, 19 en 26 maart, van 19.30-21.30 uur, in de Ericakerk

Entree: 4 avonden € 10,- te voldoen op de eerste avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *