Mail gekregen van wordpress@emmaus-ede.nl met gebruikersgegevens?

Dat klopt! Momenteel zijn we het besloten deel van de website te maken. Dan moeten de leden van de site natuurlijk wel kunnen inloggen! Daarom verspreiden we nu nieuwe inlog gegevens aan alle bekende leden.

Iedereen die lid was van de oude site krijgt één dezer dagen een email met het onderwerp [Emmaus Ede] Je gebruikersnaam en wachtwoord van wordpress@emmaus-ede.nl

Deze mail komt dus van de webmaster en kun je gewoon vertrouwen. Klik op de link en stel een nieuw wachtwoord in. Daarna kun je voortaan inloggen op de site. Lukt dit aanpassen niet op je telefoon? probeer het dan even via een pc.

Meer tips volgen!

Groeten van het webteam
webmaster@emmaus-ede.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *